TIPS SUKSES JADI PNS

Campursari : Ki Joko Edan - Megat Tresno.mp3


Campursari : Ki Joko Edan - Megat Tresno.mp3 Free Download Dangdut Koplo Terbaru Ada juga campursari Mp3 dan campursari koplo Jika anda semua menginginkan koleksi lagu terbaru Campursari : Ki Joko Edan - Megat Tresno.mp3. Anda bisa mencoba memilih diantara deskripsi dan website yang ada dibawah ini. Semoga free download campursari mp3 ini menambah pengetahuan dan bermanfaat bagi pengunjung setia blog Dangdut Koplo Terbaru..
Beberapa koleksi lagu asli Indonesia yang dapat telah anda temukan dibawah ini :
Free Download Campursari Mp3 Terbaru :

Ki Joko Edan - Megat Tresno.mp3

Lirik Lagu 'Megat Tresno / Joko Edan'

Yen Kelingan marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit nujit jroning atiku
Jaman biyen biyene
Aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dhek semono sliramu nate prasetyo
Bungah susah dilakoni kanthi lilo
Mulo aku ra ngiro
Yen sliramu cidro
Ninggal kromo milih karo priyo liyo

Jan jane iki mau salahe sopo
Kok nganthi sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen Saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu mung welingku mring sliramu
Ojo tego welaso putro putrimu
Aku wong ora guno
Lopo tur kuciwo
Wis tak trimo
Pasrah karo kang kuwoso


Yen Kelingan marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit nujit jroning atiku
Jaman biyen biyene
Aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dhek semono sliramu nate prasetyo
Bungah susah dilakoni kanthi lilo
Mulo aku ra ngiro
Yen sliramu cidro
Ninggal kromo milih karo priyo liyo

Jan jane iki mau salahe sopo
Kok nganthi sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen Saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu mung welingku mring sliramu
Ojo tego welaso putro putrimu
Aku wong ora guno
Lopo tur kuciwo
Wis tak trimo
Pasrah karo kang kuwoso

free7 network twitter technorati

0 komentar:

Poskan Komentar

Eiger Store